Örömmel adunk hírt arról, hogy az egyesülettel párhuzamosan megújult a Reumabetegek a Célzott Terápiáért Egyesület Székesfehérvári Klub és országossá vált. Ez évtől a klub megnevezése Reumabetegek a Célzott Terápiáért Közhasznú Egyesület klubja.

free icons png facebook text logo transparent 1780

 

Az alábbiakban közreadjuk a klubvezető bemutatkozó írását.

Üdvözlök Mindenkit!  

Kissné Kruppai Ibolya vagyok, általában mindenki Ibinek szólít. Elsősorban feleség vagyok, de emellett kétszakos főiskolai hallgató, dolgozom a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóságon és még ennek tetejébe Bechterew beteg is. Sokszor fáj, sokszor rossz napom van. Kívülállók általában azt gondolják rólam, nincs semmi bajom, egészséges ember vagyok. Pedig van, csak nincs rá időm. Optimista gondolkodásom által megtanultam, hogy lehet együtt élni a betegségemmel és ebből megpróbálom a lehetőségeimhez képest a legjobbat kihozni. A sokéves küzdelem világított arra rá, hogy mennyivel jobb és könnyebb, ha az ember egy közösség része lehet, ha beszélgethet, ha megoszthatja gondolatait, ha megértésre és meghallgatásra talál. A következő lépcsőfok, amikor már megpróbál segíteni is a betegtársain. Ezzel a motivációval jött létre a klub, mert segíteni egyszerűen csak jó. Ha kell tanáccsal, ha kell egy jó szóval, ha kell érdekképviselettel.

Mottóm: „Örökké nem eshet!”  

Kissné Ibolya

  • "Mozdulj Reumával" séta
  • "Mozdulj Reumával!" a BSI Futónagykövetekkel! Gárdony-Dinnyés (Velencei-tó) 2018. április 22.
  • Mozdulj Reumával! rendezvényen a Budapest Sport Iroda (BSI) Futónagyköveteivel "lefutható" tervezett útvonal
 

Copyright © 2015 Celterapia.com

RECTE adószáma: 18621941-1-41

1023 Budapest, Ürömi u. 56.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 worldmap

 

 

Szervezetünk az ActionCOACH Magyarország és Preiner Anna Mária üzleti coach támogatásával dolgozik céljai valóra váltásáért.

Powered by Warp Theme Framework