BETA 2017.10. 06.

Egyesületünket Tóth Gábor elnök, Parragh Tamás alelnök és Weisz Lajos elnökségi tag képviselte az "ELSŐ MAGYAR BETEGSZERVEZETI TUDÁSBÖRZÉN".

Fontos és érdekes előadásokat hallottunk, standunkkal bemutatkoztunk más civil szervezeteknek, kapcsolatokat építettünk. Jó szakmai napunk volt!

 

A program itt olvasható!

Néhány fotó:

1. 2017.10.06

BETA 2017.05.24.

Az Innovatív Gyógyszergyártók Egyesülete által szervezett, Betegszervezetek Akadémiája programsorozat 6. rendezvénye gyakorlati útmutatásokat adott a "Hálózatépítés, együttműködés, kommunikáció" témakörökben. A programon öten képviseltük egyesületünket. Az egyes témák megértésében, hasznosíthatóságában Vidor Eszter kommunikációs szakember, Jávori Ildikó az Eleven Team szakmai vezetője, Kovács Henrietta az Autistic Art Alapítvány munkatársa és Palánkai Gábor cégépítési szakember volt a jelenlévők segítségére.

A rendezvény programja:

Fotómontázsok a rendezvényről

Az előadók:

A résztvevők:

 

BETA 2017. 04. 26.

A "Betegszervezetek Akadémiája" előadások mára már beépültek egyesületünk hatékony képzési formái közé. Április 26-án négyen képviseltük egyesületünket.

A "Forrásteremtésről" Vidor Eszter kommunikációs szakember, a támogatók megszerzéséről Palánkai Gábor cégépítési szakemer, a jogi környezetről Dr. Kelemen Kinga ügyvéd, az "Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér" intézményi bevezetéséről Szabó Bálint főosztályvezető, a nemzetközi kapcsolatok építéséről Koltai Tünde a BEMOSZ elnöke, a megváltozott képességű munkavállalók integrálásáról Markos Ádám a Rehabjob szakmai vezetője tartott értékes előadást.

Az előadók:

A betegszervezetek képviselői:

 

 

BETA 2017.02.15.

Rendkívül érdekes és fontos előadásokat hallhattunk a Betegszervezetek Akadémiája 4. Programnapján 2017. február 15-én, az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézetben. Egyesületünket Tóth Gábor elnök és Weisz lajos elnökségi tag képviselte.

A betegbiztonság, a klinikai vizsgálatok, a beteg-együttműködés, a betegjogok témakörökben tartottak prezentációt a szakterület kiváló ismerői, Dr.Pogány Gábor a Nemzeti Betegfórumtól, Dr. Pozsgay Csilla az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet Főigazgatója, Pozsonyi Zsuzsanna a SynCon International Clinical kutatási tanácsadója, Dr. Hankó Balázs a Semmelweis Egyetem Főgyógyszerésze, és Dr. Mogyorósi Dorottya a Semmelweis Egyetem rektor szaktanácsadó, orvos-jogásza. 

Az Előadók: 

 

A szervezetek képviselői:

Betegszervezetek Akadémiája 2016. 11. 23.

A Betegszervezetek Akadémiája 3. rendezvény programján Tóth Gábor RECTE elnök és Weisz Lajos elnökségi tag képviselte egyesületünket.

A kommunikációs workshop avatott szakértők segítségével mutatott irányt a forrásteremtéshez, az egészségügyi érdekegyeztetéshez, a tagtoborzáshoz, tagmegtartáshoz, a betegségekkel kapcsolatos kommunikációhoz. Bemutatásra került több jó gyakorlat a fenti témakörökben.

Copyright © 2015 Celterapia.com

RECTE adószáma: 18621941-1-41

1023 Budapest, Ürömi u. 56.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 worldmap

 

 

Szervezetünk az ActionCOACH Magyarország és Preiner Anna Mária üzleti coach támogatásával dolgozik céljai valóra váltásáért.

Powered by Warp Theme Framework