Klubfoglalkozás Dinnyésen

A Reumabetegek a Célzott Terápiáért Közhasznú Egyesület klubja kötetlen, az emberi kapcsolatokat erősítő klubfoglalkozást tartott 2017. 08. 26-án Dinnyésen.

A RECTE elnöke tájékoztatást adott a RECTE előtt álló legfontosab feladatokról, kérdésekre válaszolva kitért a célzott terápia jelenlegi helyzetére. Az összejövetel a komoly dolgok megvitatása mellett kellemes, vidám, hasznos csapatépítés volt. 

 

RECTE taggyűlés 2016. december 15.

Reumabetegek a Célzott Terápiáért Egyesület (RECTE) évi rendes taggyűlésére és az azt követő „Az egyén és egy szervezet” című zárt kongresszusára került sor a RECTE székhelyén (1023 Budapest, Ürömi u. 56. III. em.) a Nagytárgyalóban 2016. december 15. 10:00 óra és 14:30 óra között

A részletes program és a taggyűlés adatait az alábbi linken elérhető meghívó tartalmazza.

Meghívó

Kapcsolat felvétel a Héviz RA Centrummal

2016. szeptember 24-én az MRE-MRSZE Betegfóruma lehetőséget adott a Hévizi RA Centrum vezetőivel a személyes kapcsolat felvételére. 

A bemutatkozáson túl, véleményt cseréltünk az RA-s betegekért teendő közös feladatainkról, céljainkról, eddigi eredményeinkről. A rendelkezésünkre álló idő rövidsége miatt bízunk az egyeztetéseink miellőbbi folytatásában.

Copyright © 2015 Celterapia.com

RECTE adószáma: 18621941-1-41

1023 Budapest, Ürömi u. 56.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 worldmap

 

 

Szervezetünk az ActionCOACH Magyarország és Preiner Anna Mária üzleti coach támogatásával dolgozik céljai valóra váltásáért.

Powered by Warp Theme Framework