Szél Balázs tagunk újabb teljesítménye

2018. július 07. Székesfehérvár. A Cerbona Félmaraton eseménye volt. Sokaknak teljesíthetetlen. Azonban egy tagunk hatalmas teljesítménnyel teljesítette nem csak a szervezők által kitűzött távot, hanem a saját maga számára kitűzött célját. Ráadásul 1:53:34 idő alatt.

Szél Balázs tagunk 2018. július 07-én 0020-as rajtszámmal, hihetetlen kitartásáról számot adva teljesítette a Cerbona Félmaratont Székesfehérvár városában! A teljesítménye mellett egyesületünket is népszerűsítette, hiszen Balázs szokásának híven mezítláb teljesítette az előírt távot, azonban első alkalommal az egyesület pólójában teljesítette a Félmaratont.

 Hihetetlen kitartása remélhetőleg sok tagunk számára példamutatás, figyelem felhívás a mozgás fontosságára.

Balázs, kiváló teljesítményedhez ez úton is gratulál az egyesület vezetősége!

  SzelBalszs01  

 

Fotózás és aktivizmus képzés

"A tudás erőt ad!" 

"Fotózás és aktivizmus" két napos képzés a Közélet Iskolájában.

A mai társadalomban az egyesületünk részére elengedhetetlen, hogy minnél nagyobb réteget érjen el munkánk a multimédia tartalmakon keresztül. Ennek felismerése vezetett oda, hogy egyesületünkben szükségessé vált a képi megjelenítés fejlesztése. A média tartalmaink lassan megújulnak, fejlődnek, és új utakat nyitunk meg számukra. Ennek jegyében újul, szépül WEB felületünk, indult útjára Facebook csoportunk és folyamatosan keressük az új médiumban való megjelenés lehetőségét.

Weisz Lajos tagtársunk a média felületeink képanyagai elkészítésében, alkalmazásában kamatoztatni tudja a tanultakat. 

Klubfoglalkozás Dinnyésen

A Reumabetegek a Célzott Terápiáért Közhasznú Egyesület klubja kötetlen, az emberi kapcsolatokat erősítő klubfoglalkozást tartott 2017. 08. 26-án Dinnyésen.

A RECTE elnöke tájékoztatást adott a RECTE előtt álló legfontosab feladatokról, kérdésekre válaszolva kitért a célzott terápia jelenlegi helyzetére. Az összejövetel a komoly dolgok megvitatása mellett kellemes, vidám, hasznos csapatépítés volt. 

 

RECTE taggyűlés 2016. december 15.

Reumabetegek a Célzott Terápiáért Egyesület (RECTE) évi rendes taggyűlésére és az azt követő „Az egyén és egy szervezet” című zárt kongresszusára került sor a RECTE székhelyén (1023 Budapest, Ürömi u. 56. III. em.) a Nagytárgyalóban 2016. december 15. 10:00 óra és 14:30 óra között

A részletes program és a taggyűlés adatait az alábbi linken elérhető meghívó tartalmazza.

Meghívó

Copyright © 2015 Celterapia.com

RECTE adószáma: 18621941-1-41

1023 Budapest, Ürömi u. 56.

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 worldmap

 

 

Szervezetünk az ActionCOACH Magyarország és Preiner Anna Mária üzleti coach támogatásával dolgozik céljai valóra váltásáért.

Powered by Warp Theme Framework