• Közlemények

Fotózás és aktivizmus képzés

"A tudás erőt ad!"

"Fotózás és aktivizmus" két napos képzés a Közélet Iskolájában.

A mai társadalomban az egyesületünk részére elengedhetetlen, hogy minnél nagyobb réteget érjen el munkánk a multimédia tartalmakon keresztül. Ennek felismerése vezetett oda, hogy egyesületünkben szükségessé vált a képi megjelenítés fejlesztése. A média tartalmaink lassan megújulnak, fejlődnek, és új utakat nyitunk meg számukra. Ennek jegyében újul, szépül WEB felületünk, indult útjára Facebook csoportunk és folyamatosan keressük az új médiumban való megjelenés lehetőségét.

Weisz Lajos tagtársunk a média felületeink képanyagai elkészítésében, alkalmazásában kamatoztatni tudja a tanultakat.

"Adjuk össze"

Saját meggyőződésünk és küldetésünk, hogy egy bizonyos szinten a betegek kezébe kell adni érdekképviseletüket, mivel a vezetőség tagjai is személyesen érintettek valamilyen betegségben és hiszünk abban, hogy a betegek ne csak a passzív elviselői, hanem bizonyos mértékig aktív résztvevői lehessenek gyógykezelésüknek s ezáltal önmagukat és társaikat is tudják segíteni. Vezetőségünk a tagok érdekében részt vesz az "Adjuk össze" kampányban!

Bővebben....

Videó érdekérvényesítés képzés

A tudás hatalom!

Egyesületünktől Weisz Lajos tagtársunk vett részt 2018. február 2-4 között a Közélet Iskolája által szervezett "Videó érdekérvényesítés" képzésén.

A képzésről írt beszámolót az alábbiakban adjuk közre.

Beszámoló:

• RECTE 1 jpg
  • RECTE Klub ismertető
  • Mozdulj Reumával programok
  • Mozdulj Reumával
  • Mozdulj Reumával BSI "futás" útvonala
  • Ez évtől lehetőség nyílt a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlására az egyesületünk részére
  • RECTE Klub Ismertető
  • "Mozdulj Reumával" programok