Adókedvezmény az arthritises betegek számára

Adókedvezmény az arthritises betegek számára is jogszabályilag biztosított. Elnökünk összegyűjtötte a legszükségesebb tudnivalókat, jogszabályokat a betegséggel élők számára, az adókedvezmény érvényesítése érdekében. A hasznos tudnivalók segítenek a befizetett adó egy részének visszaigénylésében. Érdemes a leírás alapján eljárni minden betegtársnak.

Jogi nyelvezetben: "Az összevont adóalap adóját csökkenti a súlyos fogyatékkal élő magánszemélynél az erről szóló igazolás alapján a fogyatékkal való élet kezdő napjának hónapjától ezen állapot fennállása idején havonta, az adóév első napján érvényes havi minimálbér 5 %-ának megfelelő összeg."

A teljes dokumentumot az alábbi linken olvashatja.

Adókedvezmény az arthritises betegek számára

• Ez évtől lehetőség nyílt a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlására az egyesületünk részére
  • RECTE Klub Ismertető