ArTúr Fesztiváli részvételünk

XVII. ArTúr Fesztivál keretében 2018. augusztus 10.-én Mezőtúron megrendeztük a Reumabetegségekkel kapcsolatos előadásainkat. Az előadások színhelyéül a Móricz Zsigmond Közösségi Ház Nagyterme, a "Jurta Terem" adott otthont.

IMG 0059

Az első előadást professzor Dr. Kovács Attila PhD Szolnok Arthritis Centrum vezetője tartotta a Mozgásszervi betegségekről, melyet betegfórum, kötetlen beszélgetés követett Dr. Kovács Attila professzorral, aki a közönség által feltett kérdésekre a közönség részére érthetően, a területét érintően témákban kimerítően válaszolt

Köszönjük a hasznos, tartalmas előadást!

IMG 0094

th Gábor elnök a betegfórumot követően megköszönte Dr. Kovács Attila professzor úr segítségét és az egyesületet szponzoráló Veres Gyula keramikus iparművész által erre az eseményre készített, egyedi ajándéktárgyát átadta a meghívott előadónknak.

Ezúton is köszönjük a felajánlást!

IMG 0127

Ezt követően Tóth Gábor egyesületünk elnöke a Reumabetegek a Célzott Terápiáért Közhasznú Egyesületet bemutató előadása következett. Előadsásában kitért a RECTE megalakulásának körülményeire, a RECTE történetére, kapcsolataira, elért eredményeire, kijelölt céljaira és a RECTE jövőbeni terveire.

IMG 0075

Zárásként a megjelentek kérdéseiket tettek fel kötetlen beszélgetés keretében a jelenlevő RECTE alapító és támogató tagjaival.

Köszönjük kedves vendégeink és tagjaink megjelenését és aktív részvételét!IMG 0077