Gyors híreink (2018. május - július)

2018 május 22.

GDPR továbbképzés, az új adatvédelmi rendelettel kapcsolatban. Egyesületünk képviselte: Tóth Gábor és Parragh Tamás

2018 június 18.

Egyesületünk elnöke, Tóth Gábor megbeszélést folytatott Mezőtúr polgármesterével, Herczeg Zsolttal, a XVIII. ArTúr Fesztiválon (Mezőtúri Művészeti Napok) való részvételünkkel kapcsolatban.

2018 június 27.

Elnökünk, Tóth Gábor megbeszélést folytatott az OGYÉI Kommunikációs és Koordinációs Főosztály igazgató asszonyával, Tinnyei Máriával. A megbeszélés tárgyát képezték olyan fontos témakörök, mint a kooperáció és az egymás támogatása a jövőre nézve.

2018. július 02.

Egyesületünk elnöke, Tóth Gábor találkozott Prof. Kovács Attilával a Szolnoki Arthritis Centrum vezetőjével, és egyeztetést végzett, a XVIII. ArTúr Fesztiválon (Mezőtúri Művészeti Napok) való részvételével kapcsolatban.

2018 július 03.

Tóth Gábor (Elnök) tárgyalást folytatott az Érthetően az Egészségért, az Orvosok és Egészségügyi Szakdolgozók Jövőjéért Alapítvány, koordinációs főmunkatársával, Szekér Enikővel. A megbeszélésen olyan képzésekről folytak egyeztetések, amelyek nagyban segítenénk a gyógyítók, szakszolgálatok, szakdolgozók és betegek életét. Olyan fontos információk kapcsán, mint például személyi adókedvezmény jogosultsága vagy utazási költségtérítés.