Fotózás és aktivizmus képzés

"A tudás erőt ad!"

"Fotózás és aktivizmus" két napos képzés a Közélet Iskolájában.

A mai társadalomban az egyesületünk részére elengedhetetlen, hogy minnél nagyobb réteget érjen el munkánk a multimédia tartalmakon keresztül. Ennek felismerése vezetett oda, hogy egyesületünkben szükségessé vált a képi megjelenítés fejlesztése. A média tartalmaink lassan megújulnak, fejlődnek, és új utakat nyitunk meg számukra. Ennek jegyében újul, szépül WEB felületünk, indult útjára Facebook csoportunk és folyamatosan keressük az új médiumban való megjelenés lehetőségét.

Weisz Lajos tagtársunk a média felületeink képanyagai elkészítésében, alkalmazásában kamatoztatni tudja a tanultakat.