"Adjuk össze"

Saját meggyőződésünk és küldetésünk, hogy egy bizonyos szinten a betegek kezébe kell adni érdekképviseletüket, mivel a vezetőség tagjai is személyesen érintettek valamilyen betegségben és hiszünk abban, hogy a betegek ne csak a passzív elviselői, hanem bizonyos mértékig aktív résztvevői lehessenek gyógykezelésüknek s ezáltal önmagukat és társaikat is tudják segíteni. Vezetőségünk a tagok érdekében részt vesz az "Adjuk össze" kampányban!

Céljaink a kampányban való részvétellel

Krónikus betegséggel élő hátrányos helyzetű rétegek segítése, érdekképviselete, ismeretterjesztés, információ közlés, nevelés, oktatás, képességfejlesztés, társadalmi párbeszéd, fogyasztóvédelem, egészségmegőrzés, és betegségmegelőzés.

Részletesebben:
• szociális tevékenység, amely figyelemmel kíséri a reumatológiai betegségek hazai és nemzetközi helyzetét
• a célzott terápiákkal kapcsolatban tanácsadás, egészségmegőrzés és betegségmegelőzés
• együttműködés a reumatológiai betegségekkel foglalkozó tudományos intézményekkel és civil szervezetekkel
• a reumatológiai betegségben szenvedők részére előadások, bemutatók szervezése, ismeretterjesztés és képességfejlesztés céljából
• elősegíti a reumatológiai betegek egymásközti tapasztalatcseréjét klubnapok szervezésével
• hátrányos helyzetű rétegek segítése, betegjogi érdekképviselete

Mire gyűjtünk

Működésünk könnyítésére szeretnénk támogatókat keresni, mivel eddig elért eredményeinket, kapcsolatainkat, tagdíj befizetésből, valamint támogatói adományozásból tartjuk fel magunkat.

A vezetőség saját erőforrásait felhasználva, otthonából végzi munkáját.

Anyagi támogatásukat hálásan köszönjük, hiszen minden forint számít!

EGYÜTT SOKMINDENRE KÉPESEK VAGYUNK!

A kampányról az alábbi linken tájékozódhat!