Képzés a Google Groundon

Egyesületünk fontosnak tarja tisztségviselői képzését.

Kissné Kruppai Ibolya és Weisz Lajos alapító tagjaink a Google Ground (Search Engine Optimization - kereső optimalizálás) SEO és Google AdWords ( Google On-line hirdetési rendszer) képzésen vettek részt, ahol a "E-marketing" és elektronikus media lehetőségeiről, az egyesület Internetes tartalmainak lehetséges fejlesztéséről, információink több érintetthez illetve olvasóhoz való eljuttatásának lehetőségeiről kapták meg a legfrisebb és legfontosabb információkat.  Megszerzett ismereteik teszik lehetővé, hogy jelenleg a RECTE web-felülete illetve az egyesület a Google SEO alapján már az első találatok között szerepel. természeteen, ennek fentartásához szükséges az oldal látogatói számának és az "itt töltött idő" növelése.